Installation

installation värmepumpar

Vi på luftia.se säljer alla våra luftvärmepumpar med en installation. Vi vill att du ska känna dig trygg med din luftvärmepump. Det är därför viktigt att du får den installerad av en certifierad tekniker.

När du beställt värmepumpen tillsammans med en installation från oss kommer du att bli kontaktad av en installatör som bokar en tid för installation med dig.

På den överenskomna installationsdagen kommer installatören hem till dig och har med sig det material som ingår, samt värmepumpen om den inte redan levererats till er. Ni resonerar och kommer tillsammans fram till bästa placeringen ur värmespridningssynpunkt och givetvis efter era önskemål.

En luftvärmepumpsinstallation berättigar dig till ROT avdrag.
Vi på luftia.se tar hand om hela ansökningen för er och behöver därför personnummer och fastighetsbeteckning.
Välj rätt installation!

Vi på luftia.se erbjuder två olika installationer för luftvärmepumpar och för att du som kund enkelt ska kunna välja den som passar er bäst ger vi en enkel förklaring nedan.
Ny-installation eller "total-installation" är en heltäckande installation som passar mycket bra för dig som ska installera din första värmepump och som vill ha en helhetslösning.
Utbytes-installation eller ”standard-installation” är en lite enklare installation som passar bra när man ska byta ut sin gamla värmepump.

INSTALLATION FÖR LUFT-LUFT
INSTALLATION FÖR LUFT-VATTEN
INSTALLATION FÖR FRÅNLUFT

Rätt installatör är lika viktigt som rätt värmepump!

På luftia.se anser vi att rätt installatör är lika viktigt som att välja rätt värmepump. Därför samarbetar vi endast med de bästa och mest seriösa installatörerna i landet. Våra handplockade installatörer och samarbetspartners är en viktig del i vårt koncept att erbjuda en högre servicenivå och därmed få så många nöjda kunder som möjligt.
Alla våra installationer utförs av certifierade kyltekniker och vi lämnar alltid garanti på vårt jobb!

Hur beställer jag installation?

Installationen beställs genom att gå in på den värmepump ni vill beställa och i "rullgardinen" välja den installation ni tycker passar er bäst! * OBS: Installation av tillbehör ingår ej i installationspriset.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida