Mitsubishi Electric - Luftvärmepump

Mitsubishi luftvärmepumpar

Vill du ha luftburen värme som effektivt skapar en behaglig inomhustemperatur i ditt hus eller fritidshus? Då är en Mitsubishi luftvärmepump ett bra val. Alla luftvärmepumparna i sortimentet är tystgående och driftsäkra, samtidigt som de värmer ditt hem utan att skada miljön.

Vad passar ditt hus eller sommarställe allra bäst? Ta hjälp av oss och hitta rätt luftvärmepump från Mitsubishi!

Fördelar med Mitsubishi

Tysta och effektiva luftvärmepumpar

Mitsubishi Electric luft-luftvärmepumpar är starka och pålitliga. De ser till att ditt hem hela tiden har rätt temperatur, oavsett om det är sommar, vinter, vår eller höst. Med den smarta tekniken som inte bara ändrar gradantalet inomhus, utan även renar luften är en luftvärmepump från Mitsubishi något som alla borde ha på väggen inne.

Kontrollera värme, kyla och luft när du vill

Med en enkel fjärrkontroll eller på distans i din mobilapp kan du kontrollera och styra din luft-luftvärmepumpar från Mitsubishi Electric när och hur du vill. Se till att inte förbruka onödig energi när huset eller stugan står tom, eller värm upp köket lagom tills att du kommer hem från jobbet en vinterdag. Det, och mycket mer blir möjligt med den nya tekniken som genomsyrar hela kollektionen värmepumpar från Mitsubishi.

I sortimentet av värmepumpar från Mitsubishi finns bland annat dessa fem smarta funktioner:

- Bättre inomhusmiljö – luftvärmepumpen renar luft från pollen, damm och mögel effektivt.

- Sparar energi – låt värmepumpen automatiskt sänka temperaturen i rum ingen vistas i för att spara både energi och pengar.

- Värm flera platser samtidigt – låt värmepumpen rikta värme till ovanvåningen och bottenvåningen på samma gång.

- Sprider extern värme – om du har en brasa i kaminen kan värmepumpen sprida värmen och samtidigt spara på sin egen energiförbrukning.

- Vid värme – rikta bort värmen från dig när det är hett ute, till exempel när det är dags att sova en sommarnatt.

Inför köpet av en luftvärmepump från Mitsubishi

Det finns både mindre och större luftvärmepumpar att välja på. Vad behöver du tänka på när du funderar på att köpa en värmepump? Bland annat är det bra att fundera kring dessa punkter:

- Vad för dimension ska din luft-luftvärmepump ha? Tänk på att en överdimensionerad värmepump är mer effektiv och tyst, samtidigt som den inte slits ut – som en underdimensionerad, överarbetande luftvärmepump riskerar att göra. Se till att du har en i rätt dimension, anpassad för husets storlek och förutsättningar.

- Vad för SCOP-värde behöver du ta hänsyn till? Detta värde indikerar hur effektiv din värmepump är när den arbetar på nominell effekt. Desto högre SCOP-värde desto bättre effekt.

- Var ska du placera din luft-luftvärmepump? Kom ihåg att det vanligtvis finns flera bra ställen i huset där du kan placera din värmepump. Se till att mäta så att den får plats.

- Vad för funktioner vill du ha? AC, luftrengöring eller underhållsvärme? Det finns många olika funktioner som passar olika behov.

Välj mellan Mitsubishi Hero, Duo och många fler

Beroende på storleken på huset eller fritidshuset kan du behöva olika dimensioner på värmepumparna. Se till att alltid överdimensionera istället för att underdimensionera för en mer effektiv, tyst och uthållig värmepump som håller år efter år.

Beställ en Mitsubishi luftvärmepump

När du beställer en luftvärmepump från oss får du full garanti på både produkten och installationen. Vi har ett av Sveriges största nätverk av installatörer och erbjuder därför både installation och service över hela landet. Det är för att du som kund ska få en smidig helhetslösning när du vill ha ett behagligt inomhusklimat, sommar som vinter.

Ta hjälp av oss

Vill du ta reda på vad för värmepump som passar ditt fritidshus bäst? Eller har du bestämt dig för att köpa en luft-luftvärmepump till villan men inte vad för dimension den ska ha? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att reda ut dina funderingar. Vi har även proffsiga installatörer över hela Sverige som garanterar dig en smidig och snabb installation när du väl valt din värmepump.

Ring oss redan idag för att ta reda på mer!

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida