Hur det går till vid köp av en värmepump

Välj en värmepump

Första steget är att välja en värmepump som passar er. Ta gärna hjälp av vår kundsupport via telefon eller mail för att hitta den värmepump som passar bäst för just era förutsättningar. 

Välja installation

Nästa steget är att välja installation. Om ni kan nyttja ROT-avdraget så klickar ni i "Priser med ROT-avdrag" och "Installation ROT + 5390 kr" när ni ska lägga i varukorgen på hemsdian. Ni kan läsa mer vilka villkor som gäller för ROT-avdrag under fliken "ROT-avdrag". Luftia sköter ansökan för ROT-avdraget och kontakten med Skatteverket. Vänligern ange personnummer och fastighetsbeteckning i ordern för att underlätta handläggningen. Om ni inte kan nyttja ROT-avdraget så klickar ni i "Priser utan ROT-avdrag" och sedan "Installation + 7 700 kr".  

Välja leveranssätt

Ni väljer om ni vill ha varorna hemskickade till er eller om ni vill att installatören ska ta med varorna vid installationen. Leverans till installatör kostar 500 kr.

Slutför beställning

Du slutför din beställning i kassan, antingen genom att köpa själv eller genom att logga in och acceptera en offert som någon på kundtjänst skapat åt dig. Slutför köpet med swedbank pay (swepay).

Tidsbokning

Efter ni lagt er order så kommer ni inom några dagar bli kontaktad av en installatör. Ni bestämmer tillsammans en tid som passar för installationen. Om ni har några frågor gällande installationen så passar det att ställa dem vid denna kontakt. 

Leverans

Om ni valt leverans till installatör är leverans av varor inget ni behöver tänka på. Om ni däremot valt leverans till er så kontaktar fraktbnolaget er för att boka en tid för leverans som passar er. 

Installation

När det är dags för installation samråder du och installatören om bästa placering av värmepumpen. Sedan sköter installatören resten. Du kan dock behöva vara tillgänglig för att bekräfta eventuella åtgärder om problem uppstår. Samtliga installatörer som vi använder oss av innehar giltliga certifieringar. Installatören lämnar en kontrollrapport och funktionskontroll efter installationen är klar.  

Njut!

Sedan är det bara att njuta av er energisnåla värmekälla och vara nöjda över en klok investering hos Luftia.

Rekommendera

Vi är väldigt tacksamma om ni vill rekommendera Luftia till vänner och bekanta och ge dem möjligheten att sänka sina uppvärmningskostander!
Dela gärna er köpupplevelse på Prisjakt, Trustpilot eller Reco och möjliggör ett tryggt och bra värmepumpsköp för fler.