Daikin - Luftvärmepump

 

Daikin luftvärmepumpar

Daikin har luftvärmepumpar som passar in i alla hus. Det är en av världens största tillverkare av värmepumpar. Genom att vara pålitliga och konstant ligga i framkant i utvecklingen så är Daikin ett självklart val för många vid installation av luftluftvärmepump.

Vi erbjuder installation över hela Sverige. Hitta en Daikin som passar just dig idag!

Fördelar med Daikin

Optimised Heating

För att ta fram en värmepump som är utformad till det nordiska klimatet skickades Daikins främsta internationella tekniker hit. De samarbetade med erfarna värmepumpsinstallatöre, och det var så Optimised Heating föddes. Den nuvarande generationen Optimised Heating är en riktig succé! En kraftfull värmepump som levererar skön värme vid stark kyla, som dessutom har det nya miljövänligare köldmediet R32.

Egenutvecklad kompressor

Daikin har alltid varit innovativa. De har en unik och egenutvecklad Swing-kompressor vilket skiljer dem från andra tillverkare. Swing-kompressorn har inga lösa delar i kompressorn som slår emot, vilket gör att maskinen kommer att hålla samma effekt, år efter år.

Filterrengöring

Alla Daikins modeller kommer med det unika Titanapatit-filtret. Detta filter är ett fotokatalytiskt luftreningsfilter med titanapatit. Filtret absorberar organiska föroreningar som bakterier, virus och fibrer i minimal storlek som inte ens syns för ögat. Det eliminerar även mögel, pollen och lukter.

Inför köpet

Punkter som är bra att tänka på innan ditt köp av luftvärmepump;

Dimensionen

Hur många kvadratmeter ska din värmepump kunna värma? En överdimensionerad värmepump blir mer effektiv och slits mindre än en som är underdimensionerad eftersom det inte behöver jobba lika hårt. Det ger även en jämnare inomhustemperatur.

Effekt

Värmeeffekten mäts i SCOP, som speglar värmepumpens effektivitet när den arbetar på nominell effekt. Välj en Daikin värmepump med högt SCOP-värde för bästa resultat. Kyleffekten mäts i SEER, och där gäller samma princip.

Funktioner

Vilka funktioner är viktigt för dig? Exempel på funktioner är underhållsvärme till sommarstugan, AC, och timer.

Placering

Var vill du placera din värmepump? Oftast finns det flera lämpliga platser. Se till att mäta så värmepumpen får plats. Om du är osäker på placeringen erbjuder vi virtuella hembesök där vi hjälper dig att hitta den bästa placeringen.Beställ en Daikin luftvärmepump

När du beställer en luftvärmepump från oss har du full garanti på både produkten och installationen. Vi har ett av Sveriges största nätverk av installatörer och erbjuder därför både installation och service över hela landet. Det är för att du som kund ska få en smidig helhetslösning när du vill ha ett behagligt inomhusklimat, sommar som vinter.Ta hjälp av oss

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta oss för support och rådgivning.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida