AC

Luftkonditionering / AC

Här kan ni hitta AC pumpar, även kända som Aircondition, för att kyla villan, sommarstugan, uterummet eller bara sovrummet. En värmepump utvinner energin ur utomhusluften för att värma inomhusluften. En AC gör egentligen samma sak fast baklänges, inomhusdelen blir kall och utomhusdelen blir varm. Vi levererar pumpar med hög standard och kvalité. Luftkonditionering kan göra det svalt och skönt hemma eller på kontoret. Du kan njuta mer av sommaren och orkar göra mera.

Luftkonditionering i hemmet

Med den teknik som finns idag ska man absolut installera en AC. Med den typen av luftkonditionering blir inomhusluften bättre och man sover mer avslappnat. Varför ska man inte låta varma heta sommardagar och nätter blir behagliga och svala för hela familjen?

Luftkonditionering på kontoret

Med hjälp av en aircondition kan man reglera värmen så man har en behaglig miljö på kontoret. Detta leder både till en bättre arbetsmiljö och att man kan få ork att göra sitt jobb ännu bättre. Om det blir för kallt eller varmt så störs man i sin koncentration och man blir mer trött.

Bättre luft och rätt effekt

Med AC blir luften mer ren och du kan enkelt reglera värmen med ett knapptryck på kontrollen.

Vilken typ av luft-luft pump du behöver beror på hur stor yta du vill kyla. Du kan tänka att du behöver en effekt på ca 50-70W (0,07kW) per kvadratmeter. Om du vet att bostaden har sämre isolering eller ytan har stora fönsterpartier kan du behöva lite större effekt.

Vi hjälper till med installationen

För att installationen ska bli rätt behövs en certifierad kyltekniker. Detta för att din AC ska fungera rätt och bli så effektiv som möjligt. Dessutom använder aggregaten köldmedium mellan inne och utedelen. Arbetet ger även rätt till ROT-avdrag. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig med installationen och tar fram vilken effekt du behöver och planerar den mest strategiska platsen tillsammans för placeringen av din AC. Smidigt och enkelt.Visste du att alla våra värmepumpar fungerar som AC på sommaren också? Se våra värmepumpar här!

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
 1. Gree Bora 50 AC
  A++

  Energiklass kyla A++
  Kyler 10-70 
  Inverterteknik
  Kyleffekt 3,2 (0,6-3,6) kW

  Du kan inte se pris på den här produkten. Kontakta oss för mer info.
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida