Fujitsu - Luftvärmepump

Fujitsu luftvärmepumpar

Med avancerad teknisk innovation har Fujitsu luftvärmepumpar utmärkt sig på marknaden som en aktör att lita på. I vårt stora utbud av luft-luftvärmepumpar från varumärket hittar du allt från pumpar som är specialtillverkade för sträng kyla, till de som har extremt hög energiklass.

Vilken värmepump passar ditt hus eller fritidshus allra bäst? Hitta din starka och pålitliga favorit här i vårt sortiment av luft-luftvärmepumpar.

Fördelar med Fujitsu

Luftvärmepumpar tillverkade för extremkyla
Klimatet i norden är speciellt – med våra kalla vintrar och varma somrar. Temperaturen kan variera från -30°C upp till +30°C på bara några få månader. Det är hela 60°C i skillnad. Med en Fujitsu luftvärmepump som är särskilt anpassad och framtagen för att klara både kyla och värme, garanteras du ett behagligt inomhusklimat oavsett temperatur utomhus.

Avkastning på din investering
Bra att känna till är att en investering i en Fujitsu luftvärmepump är värd varje krona, inte minst eftersom avkastningen blir cirka fyra gånger så stor gällande uppvärmningskostnad. Så se till att inte bara spara pengar på att ha rätt uppvärmning i hus och fritidshus, utan även spara på energiförbrukning för miljöns skull.

Effektiv luftrenare i hemmet
Förutom att en luft-luftvärmepump från Fujitsu hanterar och reglerar både värme och kyla renar den även luften. Den ser till att reducera partiklar, damm och mögel liksom att luftcirkulationen ökar. Vid behov kan den dessutom sänka luftfuktigheten, till exempel under en väldigt regnig sommar. Perfekt för att skapa ett optimalt klimat inomhus för dig att vistas i, som både är bekvämt och hälsosamt.

Olika typer av luft-luftvärmepumpar från Fujitsu

I sortimentet med luft-luftvärmepumpar hittar du bland annat följande favoriter:

- Serien Fujitsu Arctic är särskilt framtagen för nordiskt klimat, alla för att spara din elförbrukning och hålla en låg ljudnivå. Den klarar den tuffa vintern utan problem.

- Modellerna i Fujitsu LM Slim är de minsta luftvärmepumparna från Fujitsu, både sett till storlek och effekt. Alla har garanterad värmedrift ned till -30°C. Passar bra över dörrar och fönster.

- Fujitsu LF är en av de starkaste luft-luftvärmepumparna på marknaden och passar dig med stort värmebehov. Det sprider effektivt värme och kyla i både hus och större lokaler. Dessutom har den luftrening och underhållsvärme.

Andra värmepumpar från Fujitsu är modellerna LZ och LVCN. De är välfungerande och särskilt effektiva i låga temperaturer under vintern. Passar alla som vill göra en energibesparing och ha behaglig temperatur inomhus under alla väderlekar och årstider.

Inför köpet

När du ska välja rätt luft-luftvärmepump krävs det att du tänker på följande saker:

- Vad för dimension ska din luft-luftvärmepump ha? Tänk på att en överdimensionerad värmepump är mer effektiv och tyst, samtidigt som den inte slits ut – som en underdimensionerad, överarbetande luftvärmepump riskerar att göra. Se till att du har en i rätt dimension, anpassad för husets storlek och förutsättningar.

- Vad för SCOP-värde behöver du ta hänsyn till? Detta värde indikerar hur effektiv din värmepump är när den arbetar på nominell effekt. Desto högre SCOP-värde desto bättre effekt.

- Var ska du placera din luft-luftvärmepump? Kom ihåg att det vanligtvis finns flera bra ställen i huset där du kan placera din värmepump. Se till att mäta så att den får plats.

- Vad för funktioner vill du ha? AC, luftrengöring eller underhållsvärme? Det finns många olika funktioner som passar olika behov.

Beställ en Fujitsu luftvärmepump

När du beställer en luftvärmepump från oss får du full garanti på både produkten och installationen. Vi har ett av Sveriges största nätverk av installatörer och erbjuder därför både installation och service över hela landet. Det är för att du som kund ska få en smidig helhetslösning när du vill ha ett behagligt inomhusklimat, sommar som vinter.

Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss för att få vägledning och hjälp när det är dags att investera i en luftvärmepump. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig med att hitta rätt och installera pumpen hemma på en plats som passar. Välkommen!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.